7 mars 2019

Kundhantering är så viktigt! Speciellt när marknaden är lite skakig. Det är för dig som mäklare väldigt viktigt att göra en bra affär för din kund och samtidigt skapa bra och långsiktiga relationer.  Ditt företag kan hjälpa dig på många sätt i den processen. T.ex. genom att jobba med varumärket. En hel del hänger också på hur arbetet utförs vid och omkring försäljningarna. Har du fokus på kundhantering?

Missar du att kontakta kunden efter affären?

För de allra flesta kunderna är en bostadsaffärer både stor och ovanlig. Det är säkert därför kundhanteringen blir extra viktigt. För att få riktigt bra betyg och rekommendationer av en kund får du inte tappa sista delen kundhanteringen.  Följande citat har vi hittat på Reco ”Alltid ett trevligt och glatt bemötande trots många turer fram och tillbaka i processen. Mäklaren levde verkligen upp till våra höga förväntningar.  Men efter vi har sålt hörde vi inget mer från mäklaren. Kändes lite konstigt då det trots allt var en affär på 8.4 miljoner. Därför sätter vi betyget 3,5.” Aj, det var ju inte bra!  Den här mäklaren verkar verkligen ha varit en stjärna, men slirade på sista momentet. Händer det dig också?

”….Kändes lite konstigt då det trots allt var en affär på 8.4 miljoner.  Därför sätter vi betyget 3,5.

FasAd hjälper dig på många sätt!

I FasAd har vi byggt in många funktioner som både hjälper dig och driver på dig. Ta t.ex. den automatiska möjligheten Händelsehanteraren. Du kan ställa in den så att det skickas både sms, mejl och nyhetsbrev till dina säljare, köpare och intressenter. Det kan vara ett sätt att effektivt göra dig närvarande hos kunden. Du har också möjlighet att ställa in i FasAd så du får en notifiering att personligen kontakta kunden. Nyttja funktionen genom att ställa in att det automatiskt skickas personlig information till kunder t.ex. före visning, direkt i anslutning till visning, under budgivning, efter att bostaden är såld. Varför inte skicka ut information i samband med tillträde, ett eller flera  år efter tillträdet? Informationen görs företagsunik för att marknadsföra företagets varumärke.

Vår nya funktion Värdebevakaren är också en möjlighet att erbjuda  säljare och köpare. Den ger kunderna information om värdeförändringar på bostäder.  Här har du en möjlighet att arbeta med kundhantering lika rationellt som de stora företagen.

 

Halka inte efter, när du har möjligheten under näsan!

Stora kedjor jobbar intensivt och hårt med sina spekulantregister. Och de slår på stora trumman om det, för att locka fler kunder till sig. Vi erbjuder kurser i FasAd för att våra kunder verkligen ska komma igång och jobba rationellt. Vi ser att många missar, orkar inte eller tycker att det är jobbigt att kontakta kunder. Speciellt efter att en affär är avslutad. Det är verkligen synd. För här har du guldläge! Glöm inte det, och FasAd hjälper dig att hålla koll!

 

Lycka till med din kundhantering

 

 

 

14 oktober 2022

  Vi har på sistone märkt ett ökat intresse från…

Läs mer

19 augusti 2022

För att fortsätta arbetet med att utveckla Preks nya organisation…

Läs mer

22 april 2022

  En av mäklarbranschens hetaste trender vad gäller affärsstödssystemen är…

Läs mer

17 december 2021

Ett år av förändring närmar sig sitt slut. Sedan februari…

Läs mer

22 november 2021

Med sikte på en hemsida för premiumsegmentet i absolut toppklass…

Läs mer

1 november 2021

De ökade kraven och förflyttade ansvaret för kundkännedom och penningtvätt…

Läs mer
Bostadsspecialisten på den lokala marknaden är du!

11 juni 2020

Du precis som jag håller dig säkert informerad om vad…

Läs mer
Underhand

5 maj 2020

Vi hör av många fastighetsmäklare om ett förändrat beteende. Många…

Läs mer

17 mars 2020

Oj vad snabbt vardagen blev en annan för oss alla….

Läs mer
Låter du arkitekten bygga ditt hus?

25 februari 2020

Tror inte det. Men hen får gärna rita och designa…

Läs mer

15 november 2019

En virvelvind från Sverige som sveper fram över världen med…

Läs mer
Marknaden svänger- vårda dina kundkontakter

12 juni 2019

Marknaden har under en lång period varit väldigt het. Så…

Läs mer