Prek (som ligger bakom FasAd) är ett IT-företag med fyra tydliga verksamhetsområden som tillsammans levererar produkter och tjänster med kraft.

Vi bygger och skapar system och applikationer som hjälper företag att skapa bättre lönsamhet och smarta arbetsflöden. Vi bygger lösningar för webben och skapar webbplatser som är affärsdrivande och stärker våra kunders varumärken. Vi driftar webblösningar och hostar data. Och erbjuder Exchangelösningar. Till sist levererar vi produkter, tekniska lösningar och support till kunder som vill ha problemfri teknik.

I fastighetsmäklarbranschen har vi en extra stark ställning då vi bland annat var med att driva fram bostadsportalen hemnet.se till den dominerade portal den är idag. Med vårt senaste och egna projekt MiMove tänker vi göra det igen, på den spanska marknaden.

För att läsa mer om Prek och vilka tjänster vi erbjuder, gå till prek.se.

Är du den vi söker efter?

Vi är alltid på jakt efter kompetenta personer. Lediga tjänster annonseras framförallt på prek.se/karriar, men känner du att du har något att tillföra oss på Prek är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Övrig information

På Prek erbjuder vi trevlig stämning och det mindre företagets korta beslutsvägar. Vi är ungefär 25 glada medarbetare som ställer upp för varandra och jobbar i trevliga lokaler nära resecentrum i Linköping.

Ansökningar skickas till [email protected].

 

Våra övriga sidor

FasAd Akademien

Er väg för tillväxt och mer lönsamhet FasAd är skapat…

FasAd funktioner
FasAd funktioner
FasAd funktioner
FasAd funktioner

Funktioner

FasAd är fyllt av smarta funktioner FasAd Mäklarsystem är det…