Mobilapp

FasAd mobil finns nu tillgängligt kostnadsfritt för alla FasAdanvändare, och fungerar på alla läsplattor och mobiltelefoner. Nu kan du snabbt och enkelt lägga bud i bilen, hämta den där portkoden du glömt och mycket mer direkt i dina mobila enheter i ett interface som är anpassad för pekskärmar.

Hur du installerar FasAd Mobil

FasAd mobil är en webbapp, vilket innebär att den fungerar på alla smartphones och läsplattor. Den behövs egentligen inte installeras, utan allt du gör är att spara en genväg till appen på din läsplatta eller mobiltelefon så fungerar den sedan som en vanlig app. Det innebär också att du inte behöver få irriterande påminnelser om uppdateringar och dylikt, det sköter vi åt dig.

Installera på en iPhone

För att installera att FasAd Mobil på en iPhone, gå till m.fasad.eu i mobiltelefonens webbläsare. Följande bild kommer då att visas.

Klicka på knappen ”Lägg till på hemskärmen” och föjl instruktionerna. När du är klar kommer du att se FasAd Mobil som en ikon på skrivbordet. Klicka på den och logga in med ditt vanliga användarnamn och lösenord.

OBS! Du behöver bara logga in första gången du använder appen. Efter det kommer du att loggas in automatiskt när du öppnar appen.

Installera på Android

Eftersom operativsystem som bygger på Android finns i flera versioner och inte alla fungerar precis likadant kan instruktionerna nedan i vissa fall inte fungera. Konsultera i så fall användarmanualen för just din mobiltelefons operativsystem för instruktioner om hur du går tillväga.

Gå till m.fasad.eu i mobiltelefonens webbläsare. Välj sedan att spara sidan som ett bokmärke. När du gjort detta går du till den hemskärm på vilken du vill spara genvägen. Tryck på hemskärmen och håll inne tills en ruta med alternativ öppnas. Välj att skapa en genväg, välj bokmärken, och sedan FasAd mobil. Nu kommer en ikon skapas på skrivbordet. Klicka på ikonen och logga in med ditt vanliga användarnamn och lösenord.

OBS! Du behöver bara logga in första gången du använder appen. Efter det kommer du att loggas in automatiskt när du öppnar appen.