FasAd affärsstödsystem är ett omfattande system som är utvecklat speciellt för fastighetsmäklare. Systemet innehåller allt som behövs för att arbeta med kundkontakter före, under och efter  affären. Flödet i FasAd prisas av våra kunder. Enkelt, logiskt och tryggt.

När man arbetar i system som innehåller många funktioner och möjligheter då gör kravet på responsivitet ofta produkten  svårarbetad. Det blir helt enkelt mycket skrollande och klickande för att lyckas genomföra det man vill. Därför arbetar vi med att utveckla ”tumvänliga” mobilappar som komplement till FasAd. Tanken är att man smidigt sak kunna utföra enklare uppgifter i kön i mataffären eller på väg till gymmet. Och tummen får vara stor.

Tre mobilappar och snart blir det fler

Idagsläget finns tre utvecklade appar, mobilappen, visningsappen och FasAd Cup.

 

  

Mobilappen för visningar har funktioner som gör det enkelt att hantera  intressenter som besöker visningar. Det finns möjlighet att låta kunderna själva anmäla sig eller så arbetar mäklaren med den funktionen. Självklart stöder appen mäklaren i GDPRarbetet genom att ge möjlighet att direkt skicka ut material till  kunderna.

Mobilappen är till hjälp när mäklaren snabbt vill få fram uppgifter om objekt till försäljning, kontaktuppgifter till kunder och intressenter. Självklart är det enkelt att hantera bud på objekten.  Och har du åkt i från portkoden, ja då har du den i den här appen.

FasAd Cup är appen för mäklaren som vill täva. I appen finns möjlighet att ha en kontorstävlingen och där utöver kan du utmana dina kollegor i enskilda tävlingar. Vi tror att det här kan stimulera till fler affärer.

Lycka till!

 

 

Våra övriga sidor

FasAd Akademien

Er väg för tillväxt och mer lönsamhet FasAd är skapat…

FasAd funktioner
FasAd funktioner
FasAd funktioner
FasAd funktioner

Funktioner

FasAd är fyllt av smarta funktioner FasAd Mäklarsystem är det…