Hej!

Vad kul att du blev nyfiken. Jag berättar gärna för dig om FasAd.
FasAd mäklarsystem är ett mäklarsystem med kraftfull CRM-funktionalitet med fokus på automatik. Vår vision är att FasAd ska vara Sveriges bästa mäklarsystem. Enligt våra kunder och leverantörer är det just vad FasAd är idag. Det är jag och alla mina medarbetare stolta över, så klart. 🙂

Här är något av det bästa med FasAd.

 

Automatiskt – ger tid till annat

I FasAd har vi skapat möjligheter att ställa in händelser som sker helt automatisk, en gång för alla. Det kan vara allt ifrån utskick till kunder vid olika tillfällen, till notifieringar till mäklaren. Grymt! 🙂 Det ger dig tid för annat när FasAd jobbar åt dig.

 

Varma kunder

Att ringa kalla samtal är jobbigt och de flesta undviker det. Precis så hos oss också!
När du jobbar med FasAd slipper du det. Hur är det möjligt?

Jo, FasAd håller koll på dina kontakter, samlar ihop dem, bearbetar dem enligt dina önskade händelser och presenterat dem till dig för att fortsätta hantera dem. Då blir det så väldigt mycket enklare och roligare att ringa till en kund!

 

Ett välunderhållet kundregister är guld värt!

I alla affärer är det grymt mycket enklare att arbeta med människor man känner. Om din kund upplever sig sedd då händer det saker. Det blir enklare att få in uppdrag till och med utan att behöva pruta på provisionen! 🙂

Underhandsförsäljning blir enklare med ett bra kundregister. Det är vad våra kunder berättar för oss.

Är du precis som jag ägare av ett företag uppskattar du säkert att ha tillgång till ett riktigt bra kundregister eftersom det blir enklare att introducera en ny medarbetare och skapa förutsättningar för en bra säljstart.

För inte tala om hur värdet på ditt företag stiger med ditt kundregister.
Det är ju inte dumt!

 

En support utöver det vanliga

Jag vet också att det kan vara svårt att få igång medarbetare och att få alla att dra åt samma håll. Vi jobbar därför jättemycket med kundutbildningar och så har vi FasAd-akademien där vi jobbar supernära ledningen för att sätta mål och skapa resultat. För att hjälpa våra kunder har vi också satsat på att anställa fastighetmäklare.
Det gör att dialogen blir enklare .

 

Vi visar dig så gärna!

Låt oss visa vad FasAd går för. Du kommer inte bli besviken, snarare orolig varför du missat den här möjligheten. 🙂

Med vänliga hälsningar

Anita Axelson
Stolt VD och leverantör av Sveriges bästa mäklarsystem