22 november 2021

Med sikte på en hemsida för premiumsegmentet i absolut toppklass påbörjades projektet att skapa nya Skeppsholmen.se. I höstas lanserades den och har fått ett mycket varmt mottagande bland både kunder och mäklare.
”Vi ville verkligen försöka fånga essensen av vårt varumärke och kombinera det med god funktion och en modern känsla. Det är inte alltid helt lätt, och vi är väldigt noggranna med hur vi presenterar oss.”
Så beskriver Lars Andersson, VD på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty, starten på projektet som nu har gått i mål.
Projektet drogs i gång med ett team bestående av Christophe Dolhem och Victoria Bergh på Bergh Dolhem som fick ansvaret för det estetiska uttrycket, och FasAd som ansvarade för användarvänlighet och den tekniska lösningen inklusive systemintegration.
I detta lades stort fokus på en användarupplevelse av högsta klass med stor del rörligt innehåll och animationer för att skapa en levande känsla.
Skeppsholmen är aktiva inom såväl traditionell succession av främst objekt inom de allra högsta priskategorierna såväl som nyproduktion och kommersiella fastigheter. Det skapar höga krav på bredd i funktionalitet utan att göra avkall på det stilrena uttrycket och användarvänlighet.
Hemsidan byggdes sedan tätt ihop med FasAd mäklarsystem inom alla segment vilket tillåter stor grad av samspel mellan kund och mäklare. Samtidigt som t.ex. nyproduktionsprojekt kan presenteras och hanteras ned på objektnivå – allt i samma hemsida och mäklarsystem.
”Det gör det väldigt lätt för oss att driva verksamheten att ha allt i samma system. Oavsett om en mäklare arbetar med succession, kommersiella fastigheter eller nyproduktion så har vi en god överblick över arbetsflöden, ekonomi, annonsering och CRM – och väldigt lite systemadministration.”
Sammantaget är Lars väldigt nöjd med sin nya hemsida och det gensvar den fått på marknaden.
”Ja, det har varit mycket positiva kommentarer, och det är alltid roligt! Det gör att jag känner mig säker på att vår nya hemsida kommer att ha en starkt positiv effekt på vår affär framöver.”
 
Är du också intresserad av en ny hemsida?
Kontakta oss
My Landqvist
[email protected]
0700 44 22 81
Toni Laihinen
[email protected]
0736 00 69 90