5 april 2016

Från och med den 5 april öppnar FasAd annonsering funktionen för att annonsera på Booli för alla företag. Booli ligger under ”Beskrivning”, samma plats där du hittar inställningarna för Hemnet, Hittahem och de andra sajterna.
FasAd annonseringAnnonserar du dina objekt på Booli från FasAd, syns de på samma sätt som det fungerar på de andra marknadsplatserna (Hemnet, HittaHem etc.). Annonserna kommer upp direkt när du klickar på publicera och försvinner om du avpublicerar. Även ändringar slår igenom direkt – vilket betyder att du får bättre kontroll på dina annonser och informationen om dina objekt.

”Vår indexeringsteknik är inte lika exakt som FasAds publiceringssystem, så vi tror att mäklarna kommer uppleva det som att annonserna syns på ett bättre och mer korrekt sätt om man använder sig av publicering via FasAd” säger Booli.se.

Väljer du att inte annonsera dina objekt på Booli.se fungerar det som tidigare. Det som visas på sajten har fördröjning. Det betyder att Booli hittar annonserna på internet och lägger upp dem efter några timmar. Detsamma gäller avpublicering och ändringar.