14 september 2020

Trots en oförutsägbar lågkonjunktur och en turbulent bostadsmarknad under våren, har FasAd haft en stadigt positiv utveckling.Så nu utökar vi säljteamet och hälsar Patrick Melin välkommen till FasAd-gänget.

Patrick har en bred bakgrund inom försäljning, med basen inom marknadsföring och tillför värdefull kompetens.

”Numera älskar jag utmaningar, stora och små

Med utmaningar som drivkraft

Så här berättar Patrick

– ”Med erfarenhet från både retail, skyltar, inredning, rekrytering och media/marknadsföring känns det extra kul att ta klivet in i IT-branschen som säljare hos PREK.

Jag är i grunden stockholmare men har flyttat runt en del och bodde bland annat  i Helsingborg 2003-2014 och jobbade där nära regionens fastighetsmäklare.

Nu bor jag och familjen sedan några år tillbaka i Ljungsbro och när jag inte är på jobbet motionerar jag, tecknar, kollar på film & tv-serier och är innebandytränare i min dotters lag, Bergs IK.

På senare år har jag börjat släppa på tyglarna, både privat och i yrkeslivet. Numera älskar jag utmaningar, stora och små något som resulterat i att jag sprungit OCR-loppet ”Tough Viking”, vågat byta branscher helt och även testat stand up comedy”

Vägen till säljteamet

Jag kände till PREK innan jag såg annonsen, jag visste där emot inte hur stora de faktiskt är, i mäklarbranschen. Jag tyckte tjänsten lät spännande och lockades av att återigen få knyta kontakt med den kundgrupp jag jobbat längst med: fastighetsmäklare.

Efter en gedigen rekryteringsprocess och några veckors upplärning börjar jag känna mig ljummen i kläderna, men är ödmjuk inför att jag har massor kvar att lära. Men jag stormtrivs med teamet, tjänsterna och inte minst kunderna.

Hur ser du på utmaningen hos PREK?

I min roll är kommer jag främst fokusera på nykundsbearbetning men minst lika viktigt är att ta hand om och utveckla nuvarande kunder.

”varma leads, automatiska matchningar samt en rad automatiserade påminnelser och funktioner.

FasAd är det mäklarsystem som ligger mest i framkant med automatiska funktioner som är till stor hjälp i mäklarens stressiga vardag . Vi lägger stort fokus på att ständigt utveckla verktygen men bilden jag fått är att det finns många fastighetsmäklare ute i landet som känner till oss men inte riktigt vet vilka möjligheter FasAd kan erbjuda?

En av de saker en mäklare saknar mest är tid och nyttjar man FasAds fulla potential kommer systemet förse användaren med varma leads, automatiska matchningar samt en rad automatiserade påminnelser och funktioner. Allt detta så att mäklaren kan lägga ett helhjärtat fokus på kundkontakten, medan FasAd jobbar i bakgrunden.

Vad kan du tillföra som säljare på Prek?

Ett genuint intresse och nyfikenhet, på både vårt erbjudande men också våra kunders vardag. Desto mer vi kan förstå branschens utmaningar idag och imorgon, desto bättre blir vi på att bygga hållbara lösningar, som uppfyller behoven.

Med en bakgrund inom reklam och genom kontinuerlig närvaro hos kunderna, hoppas jag kunna bidra till att göra FasAd mer synligt på marknaden.

Vi i säljteamet hoppas på att så många kontor som möjligt vill träffa oss, i höst för att få veta mer om fördelarna med vårt fantastiska affärssystem.

Hör av er till Patrick för att få vet mer!

Är du nyfiken på vad FasAd kan göra just för dig? Slå en signal till Patrick på 0708-480137 eller lägg ett mail på [email protected] .
Önskar ni en demo finns flera möjligheter, såhär i Corona-tider:
Fysiskt möte utifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer alt en webbdemo via Teamviewer. Vi ser fram emot att höra från just dig!

  Äntligen kan vi välkomna Scrive som vår nya leverantör…

Läs mer

Första delen av vår mobilversion FasAd GO togs emot med…

Läs mer

Under hösten har vi jobbat hårt med FasAds nya moderna…

Läs mer

Nu kan du som är kund börja använda FasAd GO…

Läs mer

Hos oss på FasAd är arbetet med att ta fram…

Läs mer

Med nya ägare i ryggen och siktet inställt på tillväxt…

Läs mer

Vill du erbjuda möjligheten att använda BankID i budgivningsprocessen? Då…

Läs mer

Vi har glädjen att få berätta att PREK har en…

Läs mer

Flyttsmart och Tylöprint har nyligen knutit sina applikationer till FasAd….

Läs mer

Social medier har under en längre period varit en marknadsplats…

Läs mer
Luicas gillar sporter
Luicas gillar sporter
Luicas gillar sporter
Luicas gillar sporter

I mars tillträder Lucas Martinsson som ny försäljningschef för FasAd-teamet….

Läs mer
Mailchimp och FasAd integerat
Mailchimp och FasAd integerat
Mailchimp och FasAd integerat
Mailchimp och FasAd integerat

En av världens största applikationer för att skicka nyhetsbrev heter…

Läs mer