19 december 2019

Jesper Litén, samlar sina kollegor för att berätta hur han jobbar med Heta Listan i FasAd. Han gör det för han anser att Heta Listan är grym! Rena guldgruvan, här ligger affärerna och väntar.  Och utvecklingen av mötet med kollegorna blir bara för bra.

En riktig solskenshistoria

I Heta Listan ligger varma kunder. Många dem har du redan hälsat på, andra har aktivt sökt dig. Så varför missa chansen att kontakta kunden? Precis så tänkte mäklaren Jesper Litén  (arbetade tidigare på Västsvenska fastighetsbyrån) och provade att ringa kunderna på Heta Listan. Det var så framgångsrikt och därför bestämde han sig för att visa kollegorna. Läs en riktig solskenhistoria återberättad av mäklaren själv.

Så här gick det till!

Jesper Litén samlar sina kollegor för att berätta hur han jobbar med Heta Listan i FasAd.  Jesper visar Heta Listan och han är riktigt utförlig.

Och utvecklingen av mötet med kollegorna blir bara för bra.

Så utförlig att han till och med klickar på översta telefonnumret i Listan. Oj nu ringer det! Innan han hinner lägga på svarar personen. Nu tänker Jesper intensivt på vad ska han säga? Han var ju inte förberedd på att ringa kunden. Han ”demade” ju bara för kollegorna!

Men vad ska han säga?

– ”Hej!  Det är Jesper Litén från Västsvenska Fastighetsbyrån. Jag vet faktiskt inte varför jag ringer till just dig….. Det är helt enkelt så att det står i mitt CRM-system att jag ska göra det. Så du får nästan berätta för mig. Hur kan jag hjälpa dig?

–  ”Oh vad bra att du ringer mig säger personen. Jag letar efter bostad i Eriksberg, en 2:a. Jag har letat länge nu men inte hittat någon. Har du möjlighet att hjälpa mig?

–  ”Jag vet faktiskt inte varför jag ringer till just dig….

Jesper tänker och funderar. Då kommer han på att han ju faktiskt har en kund som gett honom i uppdrag att om möjligt sälja just en tvåa i det aktuella området utan att gå ut på annons. Jesper ber att få återkomma. Ringer upp den andra kunden, säljaren, som blir positivt överraskad.

–  ”Hej! Vad bra att du ringer. – jo men visst, du hade kunnat visa den redan i kväll.

Där satt den!

Kontraktet skrevs och alla parter kunde glatt konstatera att Heta listan faktiskt kan fungera mycket bra även i praktiken! En riktigt guldgruva.

Prova Jespers och passa på att erbjuda kunden en värdebevakning.

Gör som Jesper våga ringa kunderna i Heta Listan! Du kommer garanterat göra fler affärer du också. Har du ingen bra inledningsfras? Prova Jespers och passa på att erbjuda kunden en värdebevakning.

Lycka till!

Läs mer om FasAd 

  Äntligen kan vi välkomna Scrive som vår nya leverantör…

Läs mer

Första delen av vår mobilversion FasAd GO togs emot med…

Läs mer

Under hösten har vi jobbat hårt med FasAds nya moderna…

Läs mer

Nu kan du som är kund börja använda FasAd GO…

Läs mer

Hos oss på FasAd är arbetet med att ta fram…

Läs mer

Med nya ägare i ryggen och siktet inställt på tillväxt…

Läs mer

Vill du erbjuda möjligheten att använda BankID i budgivningsprocessen? Då…

Läs mer

Vi har glädjen att få berätta att PREK har en…

Läs mer

Flyttsmart och Tylöprint har nyligen knutit sina applikationer till FasAd….

Läs mer

Trots en oförutsägbar lågkonjunktur och en turbulent bostadsmarknad under våren,…

Läs mer

Social medier har under en längre period varit en marknadsplats…

Läs mer
Luicas gillar sporter
Luicas gillar sporter
Luicas gillar sporter
Luicas gillar sporter

I mars tillträder Lucas Martinsson som ny försäljningschef för FasAd-teamet….

Läs mer