26 mars 2015

Nya funktioner i Heta listan

Heta Listan Fasad MäklarsystemI heta listan har du nu möjlighet att direkt skapa ett intagsförsök eller värdering kopplat till den kund som du har i din Heta lista. Du har nu en knapp i kundinformatsrutan som visas i nederkant i Heta listan och den heter “Gör till Intagsförsök”.
Har du markerat på lämnarstatusen att kunden vill ha en värdering får du istället knappen “Gör till värdering – gratis”. Detta snabbar upp processen när du ringer runt till dina heta kunder.
Sökstatus och lämnarstatus har fått egna knappar och fler val för att täcka in alla olika svar som du kan få från de kunder du pratar med.

FasAd mäklarsystem och peppar kontoret!

En funktion som funnits ett tag men som alla inte hittat är Peppning! När en mäklare på kontoret gör ett intag eller när ett objekt sätts som sålt går ett SMS ut till kollegorna. Vid intag kommer uppmaningen ”Gratulera Stina, tog in Storgatan 3” och vid försäljning ”Gratulera Stina, sålde Storgatan 3, Pris 2 300 000 kr”.
Sätt igång peppningsfunktionaliteten under Meny-Inställningar-Uppföljning.

Utland – automatiskt valt på Blocket

Om du har ett objekt med ett annat land än Sverige på Datafliken kommer “Utland” vara förvalt när du ska annonsera på Blocket. Du kan förstås ändra om du vill.
På de andra annonsplatserna behöver du välja var du vill att det ska visas precis som innan.

Medialänk på områdesbeskrivningarna

Nu kan du lägga till en länk till en extern sida på områdesinformationen.