18 april 2017

MiMove är en internationell sajt för bostadsköp – initialt på den spanska marknaden. Det är också ett kraftfullt CRM- och affärssystem för mäklare. MiMove är vårt senaste projekt där vi burit projektet från idé till slutlig produkt.

En bostadsportal för en internationell marknad

Efter flera års arbete har vi nu lanserat bostadportalen mimove.com. MiMove vänder sig till de som funderar på och vill flytta utomlands. Portalen visar bostäder till salu, guidar dig till bostadsköp i Spanien och säkerställer ett tryggt bostadsköp genom att ha verifierade bostäder samt certifierade mäklare och jurister kopplat till sig.

Sajten har tre funktioner för att hjälpa köpare att hitta sin drömbostad. Sökningar kan göras på flera sätt, traditionellt på område, via karta och även via Lifestylesök – som baseras på köparens intressen för exempelvis närhet till golf, kultur eller mat och shopping.

MiMove – Skandinavisk standard, från sök till mäklarkontakt

MiMove är utformat efter skandinavisk standard och målet har varit att det ska uppfattas lika tryggt och lustfyllt att köpa bostad på den spanska solkusten som på hemmaplan. MiMove kontrollerar, verifierar och säkerställer att affären går rätt till, vilket gör att köparen tryggt kan lita på mäklare, jurister och de bostäder som är till salu.

”Efter ett par års arbete är vi nu i hamn med projektet. MiMove är en bostadssajt med ett kraftigt CRM- och affärsstödsystem som hjälper mäklarna i arbetsprocessen, men också borgar för hög kvalitet på mäklartjänsten till kunderna”

ANITA AXELSON, VD PÅ PREK AB

Molnbaserat kundrelations- och affärsstödsystem

Utöver bostadsportalen består MiMove av ett kraftfullt kundrelations- och affärsstödsystem (CRM) som underlättar och stärker de spanska mäklarnas relation till sina kunder. MiMoves CRM är en vidareutveckling av vårt mäklarsystem FasAd, men anpassad för en internationell marknad. Fotografer, bostadsinspektörer, jurister och mäklare jobbar alla i samma system, vilket effektiviserar arbetssättet och säkerställer transparens och trygghet för MiMoves kunder.

Systemet möjliggör även mäklarnas arbetssätt att mäkla samma objekt, oavsett företagstillhörighet, för att tillsammans vara en stark organisation och hitta rätt köpare. Via systemet kan mäklaren enkelt annonsera ut objekten på andra sajter – exempelvis svenska Blocket Bostad – för att få stark räckvidd på objekten.

Nyheter

Skapa fler leads!

I FasAd finns många bra fuktioner för att skapa fler…

Prek söker CRM expert
Prek söker CRM expert
Prek söker CRM expert
Prek söker CRM expert

PREK söker CRM-expert

Nu söker vi dig som vill bli expert på vårt…

MiMove nominerad i publishing priset
MiMove nominerad i publishing priset
MiMove nominerad i publishing priset
MiMove nominerad i publishing priset

MiMove.com nominerat till Publishingpriset 2017

Vi är så glad och stolta! MiMove är med som…