18 april 2017

MiMove är en internationell sajt för bostadsköp – initialt på den spanska marknaden. Det är också ett kraftfullt CRM- och affärssystem för mäklare. MiMove är vårt senaste projekt där vi burit projektet från idé till slutlig produkt.

En bostadsportal för en internationell marknad

Efter flera års arbete har vi nu lanserat bostadportalen mimove.com. MiMove vänder sig till de som funderar på och vill flytta utomlands. Portalen visar bostäder till salu, guidar dig till bostadsköp i Spanien och säkerställer ett tryggt bostadsköp genom att ha verifierade bostäder samt certifierade mäklare och jurister kopplat till sig.

Sajten har tre funktioner för att hjälpa köpare att hitta sin drömbostad. Sökningar kan göras på flera sätt, traditionellt på område, via karta och även via Lifestylesök – som baseras på köparens intressen för exempelvis närhet till golf, kultur eller mat och shopping.

MiMove – Skandinavisk standard, från sök till mäklarkontakt

MiMove är utformat efter skandinavisk standard och målet har varit att det ska uppfattas lika tryggt och lustfyllt att köpa bostad på den spanska solkusten som på hemmaplan. MiMove kontrollerar, verifierar och säkerställer att affären går rätt till, vilket gör att köparen tryggt kan lita på mäklare, jurister och de bostäder som är till salu.

”Efter ett par års arbete är vi nu i hamn med projektet. MiMove är en bostadssajt med ett kraftigt CRM- och affärsstödsystem som hjälper mäklarna i arbetsprocessen, men också borgar för hög kvalitet på mäklartjänsten till kunderna”

ANITA AXELSON, VD PÅ PREK AB

Molnbaserat kundrelations- och affärsstödsystem

Utöver bostadsportalen består MiMove av ett kraftfullt kundrelations- och affärsstödsystem (CRM) som underlättar och stärker de spanska mäklarnas relation till sina kunder. MiMoves CRM är en vidareutveckling av vårt mäklarsystem FasAd, men anpassad för en internationell marknad. Fotografer, bostadsinspektörer, jurister och mäklare jobbar alla i samma system, vilket effektiviserar arbetssättet och säkerställer transparens och trygghet för MiMoves kunder.

Systemet möjliggör även mäklarnas arbetssätt att mäkla samma objekt, oavsett företagstillhörighet, för att tillsammans vara en stark organisation och hitta rätt köpare. Via systemet kan mäklaren enkelt annonsera ut objekten på andra sajter – exempelvis svenska Blocket Bostad – för att få stark räckvidd på objekten.

Nyheter

Ombyggd koppling till Hemnet

Hemnet har under våren lanserat ett helt nytt API, d.v.s….

Värdebevakaren i FasAd
Värdebevakaren i FasAd
Värdebevakaren i FasAd
Värdebevakaren i FasAd

Ta Värdebevakaren till hjälp för visst är du extremt rädd om ditt kundregister?

Som fastighetsmäklare arbetar du med en ”sällanköpsvara” och dessutom en…

BoPriskoll i FasAd
BoPriskoll i FasAd
BoPriskoll i FasAd
BoPriskoll i FasAd

BoPriskoll hjälper mäklaren att fastställa utgångspris

Det är inte alltid lätt att fastställa ett utgångspris för…