6 mars 2024

 

Vi är stolta över att presentera Gustav, en central del av vårt team på Prek/ Fasad. Med 12 års erfarenhet hos oss har Gustav visat starkt engagemang för teknisk försäljning, IT-support och kundvård.

ROLL OCH ANSVAR
Gustav har en nyckelposition som ansvarig för teknisk försäljning och IT-support. Han är dedikerad till att säkerställa att våra kunder får den support och uppmärksamhet de förtjänar.

VILKA PROFESSIONELLA MÅL STRÄVAR DU EFTER JUST NU, GUSTAV? 
Jag strävar ständigt efter att förbättra kundupplevelsen och säkerställa att varje interaktion lämnar kunderna med ett leende på läpparna.

VAD GÖR DU PÅ FRITIDEN FÖR ATT KOPPLA AV OCH LADDA BATTERIERNA?
På fritiden umgås jag gärna med familjen där det blir en hel del spelande av olika slag och filmmys. Dessutom bygger jag med LEGO, vilket är ett utmärkt sätt för mig att koppla av och vara kreativ.

HUR SER DU PÅ DIN ROLL I ATT FÖRBÄTTRA KUNDUPPLEVELSEN?
När det gäller kundengagemang ser jag min roll som avgörande för att förbättra kundupplevelsen. Genom att lyssna på användarnas behov och snabbt lösa deras problem strävar jag efter att skapa en positiv och givande relation med våra kunder. Det är en central del av att upprätthålla förtroendet och lojaliteten från våra användare.