12 november 2023

Linda har varit en värdefull del av PREKs team sedan våren 2018 och kommer dessförinnan från fastighetsbranschen med fem år som aktiv mäklare. Under den tiden arbetade hon med allt från bostadsrätter och villor till kommersiella fastigheter. Därför är hon vår osvikliga expert när det kommer till cashflow och allt som rör kommersiella fastigheter och lokaler. Hon kallar sitt arbete det roligaste i världen, där hon fungerar som en oumbärlig assistent åt över tusen mäklare.

Linda är en av dem som svarar i telefonen på vår support och brinner för att ge mäklarna den där extra omtanken. Hon har full koll på vårt system och älskar att felsöka eventuella problem. Hon är som en detektiv inom supportteamet och ger sig aldrig förrän problemet är löst – en klippa för såväl teamet som mäklarna.

När vi frågade Linda vad som är det roligaste med hennes jobb, svarade hon: “Det bästa är att få prata med alla de trevliga mäklarna och se till att deras administrativa arbete blir enklare. Jag får energi av att lösa problem och att hjälpa mäklarna med deras affärer. Jag håller också i utbildningar för mäklarna för att hjälpa dem att jobba rätt i systemet. För jag vet att när man förstår Fasads automatiserade kundhantering finns det så mycket affärer att hämta hem – alldeles gratis!”

När hon inte arbetar, är Linda med sin familj. Hon är gift och har tre barn som tar upp en stor del av hennes tid, något hon trivs med. De aktiverar sig med tennis, simning och dans, och om det finns en stund över ägnar hon sig åt trädgårdsarbete eller träffar vänner. Med åren har hon utvecklat gröna fingrar och kan verkligen nörda ner sig i detaljer som hur man gallrar gurkor och hur pelargoner trivs bäst.

Linda är en mångsidig klippa som verkligen gör skillnad i vårt team och för våra mäklare.