23 mars 2020

I mars tillträder Lucas Martinsson som ny försäljningschef för FasAd-teamet. Läs varför Lucas är tvärsäker på att FasAd är det bästa systemet på marknaden. Eller varför inte ringa honom och fråga? 

Killen som älskar sport, lerigt eller elegant spelar ingen roll!

Mitt namn är Lucas Martinsson. Jag är 31 år gammal och bor i en villa i Malmslätt strax utanför Linköping. Jag är gift och har två barn varav den ena precis nyfödd.

När tiden finns till att utföra fritidsaktiviteter så åker jag väldigt gärna skidor, både utför och på längden. På längden är Vasaloppet 2021 ett stort mål, så håll utkik där efter en lagom tjock försäljningschef i snabba trikåer. 

Jag älskar att sporta rent generellt och njuter av en MTB-tur, spela golf eller köra enduro med ett gott gäng likasinnade. Nya utmaningar gillar jag och räds inte att prova nya saker. 

Lucas Martinsson är ny säljchef för FasAd-teamet.

Hur en lunch fick Lucas att sadla om

Det började med att jag lunchade med en tidigare mäklarkollega, som hade bytt jobb till PREK. Hon berättade entusiastiskt om sin nya tjänst och hyllade FasAd som mäklarsystem. Det väckte helt klart  en tanke i mig. 

En tid senare träffades vi igen. Vi  kom att prata om mäklarsystem igen vilket ju är en central del av en mäklares vardag. Jag var inte helt nöjd med det jag arbetade i för tillfället. Jag blev helt klart nyfiken på FasAd och hur min gamla kollega sålde in systemet. När jag väl fick se hur systemet fungerade och vilka möjligheter det skapade för mäklaren så var det ett enkelt valt. Jag bestämde mig för att börja jobba på PREK med FasAd.


Jag började i supporten för att verkligen lära mig FasAd på ett grundligt plan. Där insåg jag snabbt FasAds otroliga kapacitet och styrka som mäklarsystem. Jag fick även en insikt i hur mycket tanke och jobb som sker i bakgrunden gällande utveckling av produkten. 

 

Vi har ett mycket passionerat och kompetent team som jobbar med FasAd i varje del av processen. Allt från utvecklare till sälj och support där vi tillsammans är lyhörda mot våra kunders önskemål och idéer för att konstant utveckla FasAd i rätt riktning. 

Hur ser du på marknaden?

Av erfarenhet så vet jag att mäklare generellt har väldigt lite fokus på det administrativa och i all synnerhet det mäklarsystem man jobbar i. Man tar sig tyvärr inte tiden i att sätta sig in i det som faktiskt är ett av de viktigaste verktygen en mäklare har. 

Detta är helt klart vårt största hinder. Det ska vi råda bot på för jag vet att FasAd kan bidra med så mycket gratis hjälp för mäklaren med alla våra automatiska funktioner. 

Vad kan du tillföra som försäljningschef på Prek?

Med min bakgrund som fastighetsmäklare har jag jobbat både i Mspecs och Vitec Express. Med den bakgrunden anser jag att FasAd utan tvekan är Sveriges bästa mäklarsystem! Jag besitter helt klart en fördel i att jag vet vad de konkurrerande systemen erbjuder och varför ingen borde jobba i ett annat system än FasAd. 

Slå en signal så berättar Lucas mer!

Slå Lucas en signal så förklarar han  för dig också! Hans  nummer är 070 629 58 19.  Lucas ser fram emot att få visa vårt grymma system till tidigare kollegor i branschen och nya kunder, både fastighetsmäklare och bostadsutvecklare.

 

Välkommen att ringa Lucas!

  Äntligen kan vi välkomna Scrive som vår nya leverantör…

Läs mer

Första delen av vår mobilversion FasAd GO togs emot med…

Läs mer

Under hösten har vi jobbat hårt med FasAds nya moderna…

Läs mer

Nu kan du som är kund börja använda FasAd GO…

Läs mer

Hos oss på FasAd är arbetet med att ta fram…

Läs mer

Med nya ägare i ryggen och siktet inställt på tillväxt…

Läs mer

Vill du erbjuda möjligheten att använda BankID i budgivningsprocessen? Då…

Läs mer

Vi har glädjen att få berätta att PREK har en…

Läs mer

Flyttsmart och Tylöprint har nyligen knutit sina applikationer till FasAd….

Läs mer

Trots en oförutsägbar lågkonjunktur och en turbulent bostadsmarknad under våren,…

Läs mer

Social medier har under en längre period varit en marknadsplats…

Läs mer
Mailchimp och FasAd integerat
Mailchimp och FasAd integerat
Mailchimp och FasAd integerat
Mailchimp och FasAd integerat

En av världens största applikationer för att skicka nyhetsbrev heter…

Läs mer