9 november 2016

Vi har blivit överösta av positiva omdömen under hösten och det gör oss väldigt glada att höra att våra kunder gillar oss och vad vi gör. Här är några av dem!

”Vi är väldigt nöjda med vårt byte till Fasad. Fasad ligger långt före konkurrenterna. Flytten gick smidigt och systemet är enkelt att använda.”
Richard Lagerling, Lagerlings Fastighetsmäkleri AB

 

”SMS-tjänsten är enkel, smidig och underlättar mitt arbete betydligt. Kunderna lägger bud även om jag inte är tillgänglig – och det sparar ju både min och deras tid. Ett stort plus är också att det går att välja vilka budgivare som ska få del av den automatiska SMS-tjänsten.”
Åsa Svahn, ERA Norrköping

 

”Efter att noga utvärderat alternativen valde vi Fasad för enkelheten med systemet men ändå de avancerade funktionerna som systemet erbjuder. Självklart var vi oroliga för övergången men det visade sig vara obefogat då allt fungerade direkt och skiftet gick obemärkt förbi, världsklass support från Prek!
Att vi samtidigt fick hjälp med en helt ny webbsida och plattform för denna var en bonus. Systemet har fungerat klanderfritt och är så enkelt att arbeta med så vardagen har blivit både roligare och enklare än tidigare.”

Jonas Gadelius, Gadelius Fastighetsbyrå, Lidingö

 

Vill du veta mer om hur vi på Prek kan hjälpa dig, hör av dig, så berättar vi mer!

Nyheter

Värdeskapande julklapp till alla FasAd-användare

Snart är det jul och i år tänker vi överraska…

Många fina sajter gick live före sommaren

Prek bygger webb och sajter  och många gånger handlar det…

Skapa fler leads!

I FasAd finns många bra fuktioner för att skapa fler…