9 januari 2019

Precis i veckorna före jul lanserade vi företaget Lavass sajt. Det blev som en julklapp till företaget.

Företaget Lavass är ett företag med ett ambitiöst team som arbetar med den personliga kontakten i fokus. Idag består deras team av Beatrice Amundsson, Fredrik Bremberg och Eva Rundqvist. De har tillsammans lång erfarenhet av försäljning av villor, bostadsrätter och nyproduktion.

”Vår hemsida blev exakt som vi hade föreställt oss och vi är supernöjda med vårt samarbete. 

Prek hjälper många fastighetsmäklare att bygga sajt kopplat till FasAd. Och så klart är vi de som är allra bäst på att få all funktionalitet på sajten att lira ihop med FasAd.  Ambitionsgraden, budgeten och funktionalitet är väldigt olika i projekten. Och också vilka delar som Prek hjälper till med. Ibland gör vi allt ifrån idéskisser, design och utveckling. Ibland gör vi delar i projekten.  I Lavass fall utgick vi ifrån FasAds standardsajt och vidareutvecklande den efter kunds önskemål.

Så här säger Fredrik Bremberg på Lavass om projektet

– ”Vi på Lavass Mäkleri är väldigt nöjda med vår nya hemsida, vi kunde skräddarsy den som vi  ville och nya förslag och idéer fick vi inom alla områden av Prek. De kom alltid med bra förslag vad vi behövde, samt vad som var viktigt att tänka på med design och innehåll. Från vårt första möte då vi la fram vår vision av hur vår hemsida skulle se ut, så har Prek kommit med bra idéer inom alla områden och snabb återkoppling för snabba och bra beslut. Vår hemsida blev exakt som vi hade föreställt oss och vi är supernöjda med vårt samarbete.”

Titta gärna in på resultatet www.lavass.se

Nyheter

Värdeskapande julklapp till alla FasAd-användare

Snart är det jul och i år tänker vi överraska…

Många fina sajter gick live före sommaren

Prek bygger webb och sajter  och många gånger handlar det…

Skapa fler leads!

I FasAd finns många bra fuktioner för att skapa fler…