7 mars 2019

Kundhantering är så viktigt! Speciellt när marknaden är lite skakig. Det är för dig som mäklare väldigt viktigt att göra en bra affär för din kund och samtidigt skapa bra och långsiktiga relationer.  Ditt företag kan hjälpa dig på många sätt i den processen. T.ex. genom att jobba med varumärket. En hel del hänger också på hur arbetet utförs vid och omkring försäljningarna. Har du fokus på kundhantering?

Missar du att kontakta kunden efter affären?

För de allra flesta kunderna är en bostadsaffärer både stor och ovanlig. Det är säkert därför kundhanteringen blir extra viktigt. För att få riktigt bra betyg och rekommendationer av en kund får du inte tappa sista delen kundhanteringen.  Följande citat har vi hittat på Reco “Alltid ett trevligt och glatt bemötande trots många turer fram och tillbaka i processen. Mäklaren levde verkligen upp till våra höga förväntningar.  Men efter vi har sålt hörde vi inget mer från mäklaren. Kändes lite konstigt då det trots allt var en affär på 8.4 miljoner. Därför sätter vi betyget 3,5.” Aj, det var ju inte bra!  Den här mäklaren verkar verkligen ha varit en stjärna, men slirade på sista momentet. Händer det dig också?

“….Kändes lite konstigt då det trots allt var en affär på 8.4 miljoner.  Därför sätter vi betyget 3,5.

FasAd hjälper dig på många sätt!

I FasAd har vi byggt in många funktioner som både hjälper dig och driver på dig. Ta t.ex. den automatiska möjligheten Händelsehanteraren. Du kan ställa in den så att det skickas både sms, mejl och nyhetsbrev till dina säljare, köpare och intressenter. Det kan vara ett sätt att effektivt göra dig närvarande hos kunden. Du har också möjlighet att ställa in i FasAd så du får en notifiering att personligen kontakta kunden. Nyttja funktionen genom att ställa in att det automatiskt skickas personlig information till kunder t.ex. före visning, direkt i anslutning till visning, under budgivning, efter att bostaden är såld. Varför inte skicka ut information i samband med tillträde, ett eller flera  år efter tillträdet? Informationen görs företagsunik för att marknadsföra företagets varumärke.
Vår nya funktion Värdebevakaren är också en möjlighet att erbjuda  säljare och köpare. Den ger kunderna information om värdeförändringar på bostäder.  Här har du en möjlighet att arbeta med kundhantering lika rationellt som de stora företagen.
 

Halka inte efter, när du har möjligheten under näsan!

Stora kedjor jobbar intensivt och hårt med sina spekulantregister. Och de slår på stora trumman om det, för att locka fler kunder till sig. Vi erbjuder kurser i FasAd för att våra kunder verkligen ska komma igång och jobba rationellt. Vi ser att många missar, orkar inte eller tycker att det är jobbigt att kontakta kunder. Speciellt efter att en affär är avslutad. Det är verkligen synd. För här har du guldläge! Glöm inte det, och FasAd hjälper dig att hålla koll!
 
Lycka till med din kundhantering