3 november 2020

Vi har glädjen att få berätta att PREK har en ny ägare. Företaget TSS har idag förvärvat PREK.
VD Anita Axelson säger  “- Vi är mycket stolta över att attraherat ett företag som TSS. Ett företag med en policy  som innebär livslångt ägande och ett tydligt kundengagemang. Det stämmer så väl in på det som Prek står för.
Genom att TSS nu blir ny ägare till Prek vet vi att våra kunders investeringar är i trygga händer och att FasAd fortsatt kommer utvecklas och utmana marknaden med kraftfullt CRM-system.

“TSS står för ett livslångt ägande och ett tydligt kundengagemang.

PREKS RESA

VD Anita Axelson: ”- Vi är stolta över den resa Prek har gjort. FasAd har vuxit till ett ledande CRM- och mäklarsystem i absolut framkant. Våra medarbetare har alltid drivits av kundnytta, nyfikenhet och stort tekniskt kunnande. Det har lett inte bara till att FasAd blivit en mycket stark produkt, det har även gett oss mycket starka och lojala kunder. Jag tror att samma kultur och driv kommer att göra att FasAd fortsätter att ta marknadsandelar även i framtiden.

“FasAd har vuxit till ett ledande CRM- och mäklarsystem i absolut framkant

NY ÄGAre GER KUNSKAPSBOOST

Vi på Prek kommer genom TSS förvärv få mer än 3.000 nya kollegor, som också arbetar med utveckling av programstöd i olika vertikaler. En enorm kunskapspool för oss som självklart kommer att ge avtryck i FasAd-systemet.

“Vi är också mycket stolta över att attraherat ett företag som TSS.

Det finns mycket kunskap och erfarenhet som vi kan dela

Rob van der Salm, General Manager på TSS: “Jag är väldigt glad över att vi kan utöka vår närvaro i Sverige och att internationalisera vår närvaro inom fastighetsvertikalen. Jag har en personlig koppling till branschen eftersom det var till den jag började leverera programvaror. Den svenska fastighetsmarknaden är mycket unik och specifik. Det finns mycket kunskap och erfarenhet som vi kan dela mellan Prek och övriga programvaruföretagen inom TSS som verkar i samma bransch men i andra länder.

“Rob van der Salm, General Manager på TSS: “Jag är väldigt glad över att vi kan utöka vår närvaro i Sverige och att internationalisera vår närvaro inom fastighetsvertikalen.

Rob van der Salm fortsätter “- Prek fokuserar också på sina kunder, erbjuder utbildningar för att skapa helhetslösningar,  tillhandahåller användarvänliga mobilappar och en bra support. Allt för att stödja sina kunder. Ett sådan fokus på kundnöjdhet passar TSS-filosofin. Jag ser fram emot att fortsätta resan med Prek och ta nästa steg i vår gemensamma framtid med Anita Axelson som VD.

“Mer än 3.000 nya kollegor, som också arbetar med utveckling av programstöd i olika vertikaler. En enorm kunskapspool för oss som självklart kommer att ge avtryck i FasAd-systemet.”

Vilka är Preks NYA ÄGARE TSS?

Vilka är då vår nya ägare? Total Specific Solutions är den ledande leverantören av IT-affärslösningar och består av oberoende affärsenheter som levererar produkter och tjänster till sina specifika vertikala marknadssegment. TSS är verksamt inom hälso- och sjukvård, lokala och statliga myndigheter, detaljhandel, finansiella och juridiska tjänster, redovisning, föreningar, fastigheter, fordonsindustrin, besöksnäringen, jordbruk, tillverkning, sjöfart, mobilitet, byggande och utbildning. TSS är en del av Constellation Software Inc. (CSI), ett bolag som är börsnoterat på den kanadensiska börsen..

“TSS är en del av Constellation Software Inc. (CSI), ett bolag som är börsnoterat på den kanadensiska börsen

Mer information finns på webbplatsen om TSS : www.totalspecificsolutions.com.
Pressreleasen  på svenska: Hämta här 
Press release in English Downloadning
 
 
Pressmaterial

Fasad logo (svg): Ladda ner

Fasad logo vit (svg): Ladda ner

Prek logo (svg): Ladda ner

Bild: Ladda ner