18 januari 2017

Nu har vi uppdaterat vår sajt och gett fasad.eu en rejäl ansiktslyftning – så att vi enklare kan presentera innehåll, utbildningar, nyheter och uppdateringar.

Mäklarsystemet FasAd används av mängder av nöjda kunder – allt från stora mäklarkedjor till mindre mäklarföretag och här på den nu uppdaterade sajten har vi tydliggjort och förenklat strukturen så att all information som finns här ska bli enklare att hitta.

Mängder av smarta funktioner

Vi listar bland annat många av de smarta funktioner som finns i FasAd. Du kan till exempel läsa mer om ”Händelsehanteraren” som låter dig ställa in aktiviteter som genererar auto­matiska SMS och mail till kunder och intressenter. Eller ”Heta listan” där hittar du kunderna som är på gång att byta boende och är en guldgruva för att fånga intag.

Lika enkelt som alltid att logga in

Från startsidan hittar du loginknappen uppe i det högra hörnet eller i den oranga menylisten. Vana besökare får en ny vy vid inloggningendär även de senaste nyheterna finns presenterade – så att det enkelt går att se om något nytt har hänt.

 

Logga in är enkelt på FasAd

 

Utbildningar och djupare information

Här presenterar vi även utbildningarna på ett tydligare sätt och berättar djupare om hur systemet är skapat och hur det fungerar. Du hittar också nyheter och uppdateringar och även lite information om oss som ligger bakom systemet.

Framförallt får du som besökare mer, tydligare och bättre information om hur FasAd mäklarsystem kan hjälpa dig i din vardag.

Välkommen!

 


Observera att den här re-designen och uppdateringen enbart gäller FasAds sajt, mäklarsystemet fungerar och ser ut precis som vanligt.

 

 

Nyheter

Ombyggd koppling till Hemnet

Hemnet har under våren lanserat ett helt nytt API, d.v.s….

Värdebevakaren i FasAd
Värdebevakaren i FasAd
Värdebevakaren i FasAd
Värdebevakaren i FasAd

Ta Värdebevakaren till hjälp för visst är du extremt rädd om ditt kundregister?

Som fastighetsmäklare arbetar du med en ”sällanköpsvara” och dessutom en…

BoPriskoll i FasAd
BoPriskoll i FasAd
BoPriskoll i FasAd
BoPriskoll i FasAd

BoPriskoll hjälper mäklaren att fastställa utgångspris

Det är inte alltid lätt att fastställa ett utgångspris för…