22 november 2018

Snart är det jul och i år tänker vi överraska våra FasAd-användare med en julklapp. Så det är bråda dagar för våra utvecklarnissar att färdigställa den i tid. Det känns spännande så vi kan inte låta bli att tissla lite om den så här i november.
Nyckelorden för julklappen är:
• Roligt
• Stimulerande
• Värdeskapande

“Vi vill bestämt påstå att FasAd är marknadens mest kompletta system

FasAd affärssystem är ett stort system som är speciellt anpassat för den svenska fastighetsmäklarbranschen. I det här systemet kan mäklaren hantera allt från att ge varandra leads till att följa upp och hålla kontakt med kunder. När system innehåller många möjligheter och funktioner passar inte allt att hantera i en mobil. Därför har vi valt att arbeta med anpassade appar som är enkla och rena i designen och innehåller ett urval av funktioner som användaren behöver i olika situationer i vardagen.

“Tumvänliga appar kompletterar ett fullfjädrat fastighetsmäklarsystem

Vi utvecklar “tumvänliga” appar som kompletterar ett fullfjädrat fastighetsmäklarsystem. I dagsläget vill vi bestämt påstå att FasAd är marknadens mest kompletta system. Så om du inte redan är användare, välkommen att kontakta oss för att också du ska bli övertygad!

“Låt dig övertygas, boka demo

    Meddela vilken dag som skulle passa dig så hör vi av oss!
    Du får en genomgång av FasAds funktioner och möjligheter.
    En demo tar ungefär en timma.