Om FasAd

FasAd mäklarsystem är Sveriges första kompletta webbaserade mäklarsystem. Helt fritt från underhåll och alltid säkert på våra servrar. Allt du behöver är en bra webbläsare och ett lösenord. Det är framtidens mäklarsystem.

”Allt du behöver är ett lösenord och en bra webbläsare”

FasAd bygger på LAMP-plattformen

FasAd är byggt på den så kallade LAMP- plattformen som består av Linux, Apache, MySQL och PHP. Gemensamt för komponenterna i LAMP- plattformen är att de alla är fria programvaror vilket hjälper oss att hålla kostnaderna för utveckling nere.

Inga insticksmoduler

Du behöver inga insticksmoduler eller annan mjukvara installerad på datorn för att kunna köra FasAd. Allt du behöver är ett lösenord och en bra webbläsare. Enklare kan det inte bli!

Låga system- och uppkopplingskrav

Men val av programmeringsspråk är knappast det enda som avgör användarupplevelsen för en webbaserad produkt. FasAd är gjort för att kunna köras med så låg uppkopplingshastighet som möjligt genom att flödet av data till klienten minimeras.

”Skapa ett nätverk av de leverantörer som passar dig”

Underhållsfritt

Som användare av FasAd behöver du inte längre oroa dig för underhåll av er server eller betala extra för att köpa en hostingtjänst. All data ligger säkert lagrad i vårt ultramoderna servercluster, och du behöver ingen server alls.

Alltid säkert

Vår driftsmiljö har både kapacitetsredundans och geografiskt spridning, vilket gör att risken för driftsstörningar är låg. Dessutom har vi alltid flera aktuella back-uper om det som inte får hända trots allt skulle hända. Alla servrar står i bevakade utrymmen med hög säkerhet och skydd mot stölder och brand.

Vi sköter alla uppdateringar

Du behöver inte bry dig om uppdateringar eller annat underhåll av mjukvara. Det sköter vi åt dig!

Koppla in vilken leverantör du vill

Mycket av differentieringen för ett mäklarföretag idag ligger i samarbetspartners och kringtjänster. Fotografer, trycksaksproduktion och försäkringar är bara några av de tjänster som har en stark påverkan på din profilering. För att du ska kunna använda de tjänster som passar just dig bäst är det vilken leverantör som helst att koppla in sig mot vår standard- XML och webservice. Oavsett om din partner är stor eller liten så får denne leverera till dig genom FasAd utan att vi tar någon mellanskillnad eller löpande kostnad. På så sätt kan du skapa ett nätverk av just de leverantörer som passar dig allra bäst.

”Vi tar inte betalt för att du skickar din data till olika webbsidor”

CRM-funktioner

I FasAd finns de mest kraftfulla CRM-funktionerna som står att finna och som får din kund att minnas dig nästa gång det är dags att sälja. Kanske ska alla dina köpare få en blomma på ettårsdagen i deras nya hem? Skapa CRM-aktiviteter som sedan utförs automatiskt av ditt FasAd. På så sätt sparar du tid och utmärker dig från mängden.

Mer om FasAds CRM-funktioner kan du läsa här.

Kommersiella fastigheter

FasAd har stöd för kommersiella fastigheter, lokaler, bestånd m.m. Fokus ligger på hyresintäkter som, om man vill, mynnar ut i en cashflowanalys. Andra smidiga funktioner som att lägga till extra byggnader, koppla in flera fastigheter till ett bestånd finns också att tillgå.
Det finns även möjlighet att skapa anpassade beskrivningar med lösenordsskydd och mycket mer som kan vara bra när man förmedlar kommersiella objekt.

Annonsering

Annonsering på internet är ett centralt marknadsföringsverktyg för fastighetsmäklare idag, och därför tar vi inte betalt för att du skickar din data till olika webbsajter. Om du har flera sidor du vill annonsera på så kostar det alltså inget extra. Inkopplade till FasAd som standard finns Hemnet, Blocket, Objektvision, Bovision och HittaHem.

Systemkrav för vårt mäklarsystem

– Minsta skärmupplösning 1280×760.
– Svensk webbläsare.

FasAds funktionalitet garanteras endast i Mozilla firefox version 15 eller senare. I andra webbläsare kan tillfälliga funktionalitetsnedsättningar förekomma.

Vill du veta mer om Fasad?

Ring eller mejla vår säljavdelning när du vill veta mer, tel: 013 37 47 70, sales@prek.se