Vill du bli en del av vårt support-team?

Vi behöver fler till vårt FasAd-teamVi har byggt FasAd, den nya generationen fastighetsmäklarsystem, helt webbaserat. Nu söker vi dig som är fastighetsmäklare eller fastighetsmäklarassistent och vill vara med att ta hand om våra kunder – fastighetsmäklare med personal över hela Sverige – och hjälpa dem att hitta funktioner och finesser i vårt program.

Med din erfarenhet och förståelse för fastighetsmäklarens arbete kan du på ett trevligt och pedagogiskt vis fånga och förstå en kunds fråga och därefter hjälpa kunden vidare. Du kan också ta emot idéer och synpunkter på ett bra sätt och sedan föra dem vidare till utvecklarna.

I arbetet ingår också att utbilda våra kunder. Utbildningen genomförs på flera sätt – i våra lokaler, hos kund och över webben. Låter det intressant! Då har vi ett jobb till dig!

Support och utbildning är väsentliga funktioner som kräver medarbetare som tycker att det är viktigt att leverera med hög kvalitet.

Vilka erfarenheter och
egenskaper behöver du?

• Utbildning som fastighetsmäklare eller assistent.

• Vara väl förtrogen med fastighetsmäklarens arbete

• Vara en god pedagog

• Du behöver vara van att prata i telefon

• Ha lätt att uttrycka dig i både tal och skrift. I huvudsak är det svenska som våra kunder talar. Men du bör också kunna hantera engelska på den nivån att det inte är några svårigheter för dig att vägleda och diskutera programfunktioner.

Övrig information och ansökan

Vi erbjuder dig det mindre företagets korta beslutsvägar, arbetskamrater som alltid ställer upp för varandra och trevlig stämning. Vi jobbar i trevliga lokaler nära resecentrum i Linköping.

Har du frågor är du varmt välkommen att ringa oss. Vår VD Anita Axelson svarar på frågor. Tel: 013-37 47 70.

Ansökan till tjänsten skickar du till ansokan@prek.se och ansökningarna kommer att behandlas löpande.

 


FasAd är ett webbaserat mäklar- och kundrelationssystem från Prek AB. För mer information om Prek, besök vår hemsida.