Vi är ett team av kreativa och tekniskt kunniga individer som tar fram moderna och funktionella webbplatser.
Vår erfarenhet och kompetens sträcker sig över ett brett spektrum av webbrelaterade områden, inklusive webbdesign, webbutveckling, webbapplikationer, sökmotoroptimering, och mycket mer.

Vi skapar och bygger webbplatser som är affärsdrivande till alla typer av branscher. Många av dem hittar du bland annat hos Sveriges fastighetsmäklare, som har vänt sig till oss när de behövt webbutveckling och design för nya webbplatser.

Men det är bara en liten del av alla sajter och webbplatser vi gjort genom åren. Ett urval av företag vi jobbat med hittar du exempelvis både i tjänstesektorn och e-handel, men även kommunala portaler och ekonomiföretag. Bland mycket annat.

Vår styrka är att vi erbjuder en helhetslösning som innefattar strategi, design & UX, utveckling, test och lansering. Dessutom ser vi till att din sida är rätt optimerad tekniskt för sökmotorerna och hjälper er gärna att sätta upp konverteringsmål på sidan.

Webbutveckling – hur gör vi det?
Vår webb-byrå bygger webbplatser som är affärsdrivande och fyller mål och funktion. Vi vill mäta och analysera för att nå resultat. Vi gör det genom att ta projektet hela vägen – från skissblocket till produktion och den färdiga sajten.

Vi arbetar med workshops för att tillsammans med dig hitta den bästa lösningen, både affärs-, design- och användarmässigt. Vi gör det både med egenutvecklad CMS eller med exempelvis WordPress som bas – beslutet beror på hur projektet ser ut och dina krav.
När vi vet vad det är du vill ha och behöver, kan vi guida dig till den mest optimala lösningen.

I vårt team har vi webbdesigner, projektledare och webbutvecklare. Vi kan dessutom Fasad Mäklarsystem utan och innan vilket gör att vi kan göra de smidiga kopplingarna som behövs för just din hemsida.

För mer information kontakta PS Manager My Landqvist
[email protected] 070-044 22 81