24 maj 2024

 

Vi är glada att lyfta fram Dennis som en nyckelmedlem i vårt team på Prek/Fasad. Med 8 års erfarenhet hos oss har Dennis visat ett starkt engagemang för utveckling av nya lösningar för Fasad.

 

ROLL OCH ANSVAR
Jag har en nyckelposition som utvecklare, där jag arbetar lika mycket med Fasad som med våra kunders hemsidor. Under de senaste 2,5 åren har jag varit huvudansvarig för webb.

VILKA PROFESSIONELLA MÅL STRÄVAR DU EFTER JUST NU, DENNIS? 
Jag strävar efter att ständigt förbättra våra webbprodukter och utveckla nya lösningar som gynnar våra kunder.

KAN DU BERÄTTA OM ETT PROJEKT DU HAR ARBETAT MED SOM DU ÄR SÄRSKILT STOLT ÖVER?
Ett projekt jag är särskilt stolt över är hemsidan för Skeppsholmen. Den är integrerad med Fasads API och innehåller flera innovativa funktioner för att optimera objektpresentation och hantera intresse- och visningsanmälningar.

VAD SER DU MEST FRAM EMOT I DITT ARBETE UNDER DET KOMMANDE ÅRET?
Under det kommande året ser jag mest fram emot mobilanpassningen av Fasad CRM, vilket kommer göra det möjligt för våra kunder att utföra fler uppgifter direkt från mobilen.

VAD GÖR DU PÅ FRITIDEN FÖR ATT KOPPLA AV OCH LADDA BATTERIERNA?
På fritiden samlar jag på ungdomsböcker och musiktidningar. Jag scannar, organiserar och dokumenterar dem, och självklart läser jag dem också.

HUR SER DU PÅ DIN ROLL I ATT FÖRBÄTTRA KUNDUPPLEVELSEN?
Jag strävar alltid efter att vara trevlig och pedagogisk när jag är i kontakt med kunder, och arbetar aktivt med att förstå och lösa deras behov på bästa sätt.