Våra grundutbildningar finns i två olika nivåer beroende på vem du är som behöver dem: Nybörjarutbildning för nya användare och avancerad Kundvårdsutbildning för användare som vill jobba mer med kunder.

Vi tar även fram nya utbildningar för att möta våra kunders behov och önskemål – och öka effektiviteten i ditt arbete. Hittar du inte den utbildning du söker, meddela oss så föreslår vi ett datum.
Anmälan hittar du längre ner på sidan, under kursinformationerna.


FasAd nybörjarkurs

Kom igång med Fasad och arbeta effektivare!

Fasad är ett kraftfullt arbetsverktyg. Med den här utbildningen kommer du igång snabbare. Den är ut­formad för att ge dig en bra översiktsbild av Fasad och visar hur du hittar i systemet. Vi går igenom en fiktiv affär för att beröra de vanligaste delarna i en försäljning.
Under den här timmen får du bland annat lära dig att skapa nya objekt och kunder. Vi visar hur du lägger in beskrivande texter och bilder, skapar doku­ment, lägger upp en visning och publicerar på inter­net. Vi går även igenom hur budfunktionen och checklistan fungerar.
Med den här kursen lär du dig grunderna i Fasad och möjlig­heterna med systemet. Med ökad kunskap blir arbetet roligare och du kan ge dina kunder ännu bättre service.


FasAd fortsättningskurs

Bli effektivare i dina kund­kontak­ter och nya affärer.

Den här kursen är en naturlig fortsättning på nybörjarutbildningen och är till för dig som vill bli effektivare med arbetet i Fasad.
Under den här 45-minuterskursen fördjupar du din kunskap om hur du arbetar med verktygen för kundhantering och uppföljning. Vi går igenom hur du hanterar dina kundkontakter och hur du arbetar med intagsförsök och din matchningslista. Vi visar hur du med ringlistan skapar en bättre kontakt med dina kunder och hur du drar nytta av ”Heta listan” när det är dags för nya affärer.
Med den här kursen lär du dig arbeta i Fasad på ett mer effektivt sätt. Med ökad kunskap blir arbetet roligare och du kan ge dina kunder ännu bättre service.


Anmälan

Utbildningen hålls över webben. Du behöver en dator, internetuppkoppling och ett par hörlurar (eller en avskild plats). Via en inbjudan kommer du koppla upp dig mot vår instruktörs dator. Därefter börjar utbildningen och instruktören guidar dig genom programmets delar. Samtidigt har du möjlighet att ställa frågor i chatten.

Anmäl dig via formuläret nedan och välj utbildningstillfälle.
Hur: Det här är en webbkurs. Du kopplar upp dig och sitter framför din egen dator. Begränsat antal platser.
När: Löpande under året eller enligt överenskommelse.
Längd: Utbildningen är ca 45 minuter. Efter finns tid för frågor.
Kostnad: 600 kr/deltagare (exkl. moms).

 
  Lär dig mer och låt Fasad hjälpa dig till bättre affärer!

  Nedan ser du planerade webbutbildningar som du kan anmäla dig till. Om du inte hittar utbildningen du känner att du behöver i listan, kontakta oss på supportavdelningen.

  Supportavdelning

  013-37 47 70
  [email protected]

   

  Planerade utbildningar

  Utbildningar läggs ut med ca 2-3 veckors framförhållning och anmälan sker senast 2 dagar innan utbildningstillfället.
  Vill du boka en utbildning längre fram? Kontakta vår support så hjälper vi dig.

  För mer information kontakta CS Manager Linda Svahn [email protected]