5 juli 2024

Många av er känner säkert igen Toni Laihinen, som har varit en del av vårt team sedan 2013. I sin nuvarande roll arbetar Toni med försäljning samt som Customer Success Manager (CSM). Han har huvudansvaret för att dagligen hålla kontakten med befintliga kunder, hjälpa dem att maximera nyttan av systemet och assistera nya kunder med att komma igång med både Fasad och hemsidor. 

 

VILKA PROFESSIONELLA MÅL STRÄVAR DU EFTER JUST NU, TONI?
Att såklart få ännu fler mäklare att välja Fasad både som system och Prek som hemsideleverantör.

KAN DU BERÄTTA OM ETT PROJEKT DU HAR ARBETAT MED SOM DU ÄR SÄRSKILT STOLT ÖVER?
Det är många projekt som varit roliga men bland det roligaste är när jag får hjälpa helt nystartade bolag att komma igång med både hemsida och Fasad.

VAD SER DU MEST FRAM EMOT I DITT ARBETE UNDER DET KOMMANDE ÅRET?
Under det kommande året ser jag mest fram emot mobilanpassningen av Fasad CRM, vilket kommer göra det möjligt för våra kunder att utföra fler uppgifter direkt från mobilen.

VAD GÖR DU PÅ FRITIDEN FÖR ATT KOPPLA AV OCH LADDA BATTERIERNA?
Umgås med mina två barn där det blir en hel del utflykter, spel, och idrottande. Är också med och tränar dem i både innebandy på hösten, och fotboll på sommaren.

HUR SER DU PÅ DIN ROLL I ATT FÖRBÄTTRA KUNDUPPLEVELSEN?
Detta känns som mitt huvudsyfte på PREK, – att dagligen se till att mäklarna får ut mer av systemet och hålla nära kontakt med både nya och gamla kunder.