12 juni 2019

Marknaden har under en lång period varit väldigt het. Så är det inte idag även om mycket talar för att marknaden har stabiliserats. I vilket fall ska du nu jaga både objekt och intressenter. Det kan så klart ibland kännas övermäktigt. Men det behöver inte vara så. Se till att använda automatiska funktioner i FasAd. Låt helt enkelt FasAd hjälpa dig att vara närvarande hos kunden.

Rita på ett papper hur du vill hålla kontakt med intressenter och kunder

Alla mäklarföretag jobbar olika. Många har klara strukturer för hur bearbetning av kunder ska utföras. Kanske är du en av dem? Men vår erfarenhet är att många inte är riktigt så planerade utan snarare gör ryck lite nu och då. Känner du igen dig där? Då har vi ett råd till dig.
Ta ett papper och rita upp hur du vill att olika kundgrupper ska bearbetas av ditt företag. Ta det stegvis

  1. Dela in kunderna i grupper t.ex. intressenter, säljare, köpare m. fl.
  2. Ta en grupp i taget. Hur vill du att den gruppen ska bearbetas? Hur ska du nå kunden? När? På vilka sätt? Hur ser bearbetningscykeln ut?
  3. Fila på det här ett tag. Tänk lite utanför boxen också.
  4. Nu är det dags att titta på vad du tror skulle kunna automatiseras?
  5. Rita in det.
  6. Ok, nu tror jag att det är dags att få lite mer input. Är det så att det finns funktioner i FasAd du inte känner till? Lyft luren och ta reda på det.

Lite tips hittar du i den här artikeln “Kundvård skapar framgång”. Läs mer
 

Nu väntar vi på nyfikna samtal från dig!

Marknaden svänger du håller kontakten före under och efter en affär

För alla som jobbar med kunder och kundkontakter är det viktigt att hålla kontakten. Att vara den som kunden tänker på när det är dags att göra affär är viktigt. Precis som vi sagt tidigare är kundregistret så viktigt och det som ger värde till ditt företag.
Mycket kan automatiseras. Genom att göra en tydlig plan för arbetet blir det enklare för alla på företaget att bearbeta kunderna på just ert sätt. Sedan kan inte system göra allt.
Att våga lyfta luren är just en sak som FasAd inte gör åt dig.  Läs gärna lite om våra reflektioner här i artikeln Kriget om objekten.
När vi är ute hos kunder upplever vi att det faktiskt är så att många tycker att det är jobbigt att ta initiativet att ringa till presumtiva kunder och köpare.  Det kan, som sagt, inte FasAd råda bot på men det finns en hel del stöd till den som tar tag i det.
Vi kan inte nog puffa på att arbeta med funktionerna Heta listan, Intagsförsök, Ringlistor,  Affärsuppföljelse, Kundvårdslistor m.m.
Nu väntar vi på nyfikna samtal från dig. Hur kan FasAd ställas in för att hjälpa just er?
 

Välkommen med ditt samtal!