3 mars 2016

Nu har vi gjort om och förbättrat vår kalender i FasAd. Det mesta är ”bakom kulisserna”, men effekten av det gör att det blir ett snabbare system och minskad risk för felaktigheter. Kalendern har också fått en renare layout och ett enklare sätt för dig att välja vilkas kalendrar du vill se!

Renare och snabbare design

Ny design på kalender i FasAd mäklarsystemKalendern i FasAd har fått ett uppdaterat utseende som är renare och mer enhetligt. Vi har också skruvat lite på ikoner och symboler för att få ett snyggare och tydligare utseende. Men det handlar även om att göra systemet snabbare. Det här är ett första steg av en förändringsprocess där målet är ett enklare och bättre gränssnitt.

Dokumentförändringar

Vi har gått igenom dokument och säkerställt att det inte finns extra radmatningar mellan stycken. ”Beskrivning detaljerad” har uppdateras och kompletterats med de fält som tillkommit i FasAd.
”ID-kontroll”, för er som använder marginalrubriker i dokumenteten, har komprimerats till färre antal sidor.

Synka din kalender!

Om du inte redan nu har möjligheten att se dina kalenderbokningar i din mobiltelefon behöver du skaffa vår lösning – Exchangesynk – till FasAd. Ring oss på telefon 013-37 47 70 så berättar vi mer (kontaktinfo).

Högermenyn, vik in den!

Uppdaterad kalender i FasAd mäklarsystemJobbar du med en mindre skärm eller helt enkelt tycker att högermenyn är i vägen? Vik in den! När högermenyn är invikt blir pilikonen orange. Ett klick på den och menyn öppnas upp och kommer tillbaka igen.

Uppdateringen av kalender i FasAd är live nu!

Den här uppdateringen rullade vi ut under tidig morgontimma torsdagen 3/3. Vi började redan klockan fem på morgonen och ett par timmar senare var vi klara.