I närmare 40 år. Så länge har vi arbetat med IT för fastighetsmäklare. Det är längre än någon annan på den svenska marknaden. Under dessa år har vi skaffat oss en gedigen kunskap om vad som krävs för att vara en bra IT-partner till svenska fastighetsmäklare.

Prek är ett familjeföretag som drivs av två generationer av ägarfamiljen. Vi vårdar vår kultur som legat till grund för vår verksamhet och som innebär korta beslutsvägar, kundfokus och stolthet i det vi gör. Idag är vi ca 25 medarbetare där vi har utvecklat och breddat vårt fokus till fyra tydliga affärsområden.

Systemutveckling

Vi bygger och skapar webbaserade system och applikationer som hjälper dig och ditt företag att skapa bättre lönsamhet och smarta arbetsflöden.

Webbutveckling

Prek bygger lösningar för webben. Vi skapar webbplatser som är affärsdrivande och stärker ditt varumärke.

Drift & mejl

Vi driftar dina webblösningar och hostar din data. Och erbjuder Exchangelösningar.

Teknik & support

Vi levererar produkter, tekniska lösningar och support till dig som vill ha problemfri teknik.

 

Preks historia

Prek startades av Peter Lundell och Anita Axelson som ett avknoppningsföretag från Linköpings universitet, precis som många andra framgångsrika IT-företag från trakten såsom Lawson (tidigare Intentia) och IFS. Under de första åren hade ännu inte samarbetet med fastighetsmäklarna i Sverige börjat, utan Prek skapade produktionsplaneringsprogram för helt andra branscher.

1978 lanserade Prek Sveriges första IT-produkt för fastighetsmäklare. En boendekostnadskalkyl för ABC80. Produkten blev en succé och efter det ändrades företagets inriktning till att bli specialiserat på IT för fastighetsmäklare. Under åren har vi skapat löneberäkningsprogram, leadshanteringssystem, två fastighets- mäklarsystem, publiceringsverktyg, rapporteringsverktyg och mycket, mycket mer.

Läs mer om Prek

För mer information om Prek, våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig, besök vår hemsida prek.se.

 

Våra övriga sidor

FasAd Akademien

Er väg för tillväxt och mer lönsamhet FasAd är skapat…

FasAd funktioner
FasAd funktioner
FasAd funktioner
FasAd funktioner

Funktioner

FasAd är fyllt av smarta funktioner FasAd Mäklarsystem är det…